Veterinarska ambulanta Hrpelje | Jezik:
Pokličite nas: 05 6800 199

Zakaj izbrati nas?

Ni čakalnih vrst

Zaradi optimalnega razporejanja terminov nimamo čakalnih vrst. Da bi se izognili gneči in pretiranemu čakanju, Vas prosimo, da se pred obiskom naročite. Tako boste prišli prej na vrsto, kar bo lažje za Vas in manj stresno za Vašo žival.

Osebni pristop

Majhna ekipa zagotavlja osebni pristop, saj bo vaš ljubljenček ne bo le ime na kartoteki.

Strokovnost

V prvi vrsti je v naši ambulanti strokovni pristop do diagnostike in zdravljenja. Naše znanje izpopolnjujemo na različnih seminarjih in tečajih doma in v tujini in s tem vašim ljubljenčkom zagotavljamo najbolj sodoben in zanesljiv način diagnostike in zdravljenja.

Odnos do živali in lastnikov

V ambulanti vas bo sprejel veterinar, ki bo skrbno pregledal in spremljal vašega ljubljenčka ter se skupaj z vami odločil za najbolj optimalen potek zdravljenja ter odgovoril na vsa Vaša vprašanja.

Dežurna služba

Organizirano imamo dežurstvo za urgence izven rednega delovnega časa. Telefonski odzivnik Vam bo posredoval kontaktno številko dežurnega veterinarja s katerim se dogovorite za obisk.  Opravljena storitev izven rednega delovnega časa je za 50% dražja.

Sodobno opremljena ambulanta

Da Vam zagotovimo kakovostne storitve kontinuirano nadgrajujemo opremo v ambulanti. Naša oprema obsega digitalni rentgen, ultrazvočni aparat, inhalacijski aparat za anestezijo z monitoringom, EKG in laboratorijske aparate za hematologijo in serumsko biokemijo.

Za natančne histološke in citološke, koprološke, alergološke, serološke, mikrobiološke, hormonske in DNA preiskave pa smo povezani s kompetentnimi laboratoriji pri nas in drugod v EU.

Lasten parkirni prostor

Imamo več lastnih parkirnih mest.

 • Brezplačni nasveti

 • Sledite nam na Facebook-u

 • Vizitka

  Ulica Dragomirja
  Benčiča Brkina 9
  Hrpelje-Kozina
  T: 05 6800 199
  E: