Ambulatorio veterinario Hrpelje | Lingua:
Chimateci: 00386 5 6800 199

Informativa sul trattamento dei dati personali

Izjava o zasebnosti (v nadaljevanju: izjava), se nanaša na spletno stran  http://vethrpelje.si/  s poddomenami vred (v nadaljevanju spletna stran).

Splošne informacije o spletni strani

Lastnik spletne strani je slovensko podjetje:
DODIČ, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o.
Ul. Dragomirja Benčiča-Brkina 9, Hrpelje
SI-6240 Kozina

Izjava velja za spletno stran http://vethrpelje.si/  s poddomenami vred.  Z uporabo te spletne strani se strinjate, da v podjetju DODIČ, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o. Ul. Dragomirja Benčiča-Brkina 9, Hrpelje, SI-6240 Kozina, hranimo in obdelujemo vaše podatke na načine, ki so navedeni v nadaljevanju izjave.

Kakšne podatke zbiramo na spletni strani

Zbiranje osebnih podatkov

Na spletni strani http://vethrpelje.si/ zbiramo preko kontaktnih obrazcev za pošiljanje povpraševanja ali vprašanj na spletni strani, naslednje osebne podatke:

 • Ime in priimek
 • Elektronski naslov
 • Telefonska številka

Zbiranje tehničnih podatkov

Preko orodij za spremljanje spletne analitike, to je statistike uporabe spletne strani, lahko na spletni strani http://vethrpelje.si/ samodejno zbiramo nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, čas obiska in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani in podobno. Te informacije uporabljamo izključno za spremljanje statistike o obisku in uporabi spletne strani http://vethrpelje.si/, saj jo tako lažje prilagodimo vašim željam.

Spletni piškotki (Cookies)

Spletni piškotki, ki jim pogosto z tujko pravimo tudi Cookies so posebne tekstovne datoteke, ki jih strežniki samodejno nalagajo na vaš računalnik v spletne brskalnike. Tekstovne datoteke ne vsebujejo nobenih podatkov o vaši identiteti.  Služijo izključno namenu, da strežnik ve, da ste že bili na naši spletni strani. To lahko izkoristimo za dvig kvalitete uporabniške izkušnje (prilagajanje profila spletne strani obiskovalcem).

Privzete nastavitve večine spletnih brskalnikov omogočajo samodejno nalaganje piškotkov na vaš računalnik. Če ne želite, da se piškotki samodejno nalagajo na vaš računalnik ali če želite da vas spletni brskalnik na to opozori, lahko to določite v varnostnih nastavitvah spletnega brskalnika.

Spletna stran samodejno nalaga spletne piškotke  skladno z Zakonom o elektronski komunikaciji. Preberite si več o spletnih piškotkih na spletni strani http://vethrpelje.si/ in nastavitve dovoljenja za nalaganje spletnih piškotkov po vaši želji. Klikni tukaj.

Kdo in kako lahko uporablja vaše osebne podatke

Vaše osebne podatke, ki jih zberemo na spletni strani,  zbiramo izključno za namene izvajanja naše dejavnosti ter izboljšave naše ponudbe in spletne strani v smeri kvalitetnejšega in bolj optimalnega delovanje le te ali za zagotavljanje storitev na vašo zahtevo. Z oddajo vaših sporočil se strinjate tudi s tem, da lahko podatke uporabimo za naslednje (interne) namene:

 • raziskovanje trga (za interne namene),
 • obveščanje o novostih, ki se tičejo naših izdelkov, storitev, spletnega mesta,…,
 • vaše osebne podatke lahko obdeluje osebje, ki je zadolženo za izvajanje katere izmed zgoraj navedenih dejavnosti

Kako varujemo vaše osebne podatke

Zavezujemo se, da vaše osebne podatke hranimo in varujemo v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov in etičnimi načeli. Vaše osebne podatke bomo obdelovali izključno  za interne namene in jih brez vašega privoljenja ne bomo posredovali tretjim osebam.

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke in kako lahko zahtevate izbris

Vaše osebne podatke hranimo 10 let.

Kadarkoli lahko zahtevate izbris kateregakoli vašega podatke iz naših baz. Pri tem se obrnite na sledeče kontaktne podatke:

DODIČ, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o.
Ul. Dragomirja Benčiča-Brkina 9,
Hrpelje, SI-6240 Kozina

T: 05 6800 199
E: ">

Izjava je bila nazadnje posodobljena: 16.10.2014

 • Consigli

 • Seguici su facebook

 • Informazioni

  Via Dragomirja Bečiča Brkina 9
  Erpelle-Cosina
  Slovenia

  T: 00386 5 6800 199
  E: