Veterinarska ambulanta Hrpelje | Jezik:
Pokličite nas: 05 6800 199

Ljudje nam zaupajo

Že leta se vsakodnevno veliko ukvarjam s psi. Imam 3 prepeličarje, mamo, očeta in hči. Vse tri že 6 let vozim v Hrpelje k veterinarjem, so izredno prijazni, nimajo čakalnih vrst, so ustrežljivi, imajo radi živali in so zelo strokovni. Tako kot jaz, še veliko mojih znancev, ljubiteljev živali, priporočamo veterinarsko ambulanto Hrpelje, za vsakogar, ki želi dobro veterinarsko storitev in prisrčen odnos.

Adriano

Svoje prepeličarje vozim k veterinarjem v Hrpelje od leta 2005. Tako jaz kot psi smo zelo zadovoljni z veterinarskimi uslugami in odnosom veterinarjev. Se naročim, nikoli ne čakam in vedno vem, da bo vse pozdravljeno brez zapletov. Predvsem moram tu izpostavit nekaj operacij, tudi kompliciranih. Vse z uspešnim izidom. Zdravil mi ne prodajajo samo zato, da služijo ampak, ko in kar je potrebno. So zelo strokovni, človeški, zavzeti za delo in živali. Ker mislim, da si vsaka žival zasluži takega veterinarja, priporočam, da naslednjič obiščete Veterinarsko ambulanto Hrpelje.

Žika

Imam 5 psov. 4 istrske goniče in enega barvarja. Z njimi sem osvojil veliko odličij in državnih naslovov na raznih tekmovanj v delu goniča. Psi so moja velika strast. Zelo pomembna mi je tudi izbira veterinarja, zato obiskujem veterinarsko ambulanto v Hrpeljah že od samega odprtja. Pse vozim v Veterinarsko ambulanto Hrpelje na redne preglede, cepljenja, saniranje poškodb, rešujemo nujne primere in operacije. Tudi ob nedeljah in dela prostih dneh. Veterinarji vedno prisluhnejo živalim ter meni in so zelo strokovni, tako v diagnozi, kot pri zdravljenju in predpisu zdravil. Pokličem, se naročim, nikoli ne čakam in vsakemu bi priporočil Veterinarsko ambulanto Hrpelje Sam jim bom pa za vedno hvaležen, ker so mi rešili enega od goničev, ko mi nihče drug ni znal pomagat.

Milan
 • Brezplačni nasveti

 • Sledite nam na Facebook-u

 • Vizitka

  Ulica Dragomirja
  Benčiča Brkina 9
  Hrpelje-Kozina
  T: 05 6800 199
  E: